Otto chemie

De peste 130 de ani pe piaţă, OTTO-Chemie este cel de-al treilea producător de componenţi şi derivaţi de silicon din Europa, cu o reputaţie excelentă, atât în domeniul construcţiilor, cât şi în cel industrial. Specializată în producţia de adezivi şi sigilanţi, majoritatea parte din clasa Premium, OTTO® a devenit nu doar lider de piaţă, ci este considerată o companie inovatoare, datorită standardelor sale înalte de calitate şi eficienţă.

Politica companiei se bazează pe oferirea de soluţii şi sisteme profesionale, constituite din materiale performante şi specializate, având la bază o vastă documentaţie tehnică, ce nu lasă loc de interpretări pentru utilizatori. Prin politica transparentă, societatea asigură informaţiile prin intermediul unui site internaţional, punând la dispoziţia utilizatorilor fişe tehnice pentru fiecare produs, traduse în principalele limbi de circulaţie internaţională.

SC Macaloumi SRL este reprezentanţa OTTO® în România şi comercializează o gamă complexă de adezivi şi sigilanţi OTTO®(siliconici, poliuretanici, hibrizi şi acrilici) de înaltă calitate, pentru uz profesional și industrial, într-o paletă extinsă de culori (şi nuanţe). O caracteristică unică a OTTO-Chemie este capacitatea de a crea o culoare specifică pentru fiecare client (pe lângă cele peste 80 de culori din stoc), fără a fi nevoie să comandaţi cantităţi mari.